Nyheter

Här kan du följa våra pressmeddelanden.

maj 31, 2022
Iiris Eestilästä Cibus Nordic Real Estate AB:n uusi sijoitusjohtaja Suomessa

Cibus Nordic Real Estate jatkaa organisaationsa kehittämistä palkkaamalla Iiris Eestilän tehtävään CIO Finland vastaamaan yhtiön sijoitustoiminnasta Suomessa. Iiris aloittaa Cibuksella 13. kesäkuuta ja raportoi toimitusjohtaja Sverker Källgårdenille.

Iiris Eestilällä on kattava kokemus kiinteistöalalta ja hän siirtyy Cibukselle Newseciltä roolista Director, Investment Management. Aiemmin hän on työskennellyt myös Spondan, Logicorin ja Aventum Real Estaten palveluksessa.

Nimitys seuraa aiemman Suomen sijoitusjohtajan Lauri Tiensuun siirtymistä rooliin Head of Business Development.

"Olemme erittäin iloisia saadessamme toivottaa Iiriksen tervetulleeksi yhtiöön ja johtoryhmään. Suomi on Cibukselle tärkeä markkina, ja Iiriksen osaaminen sopii täydellisesti yhteen meidän kasvutavoitteidemme kanssa." sanoo Sverker Källgården, Cibus Nordic Real Estate AB:n toimitusjohtaja. 

Lisätiedot:

Sverker Källgården, CEO, Cibus Nordic Real Estate (+46 761 444 888)

Sverker.kallgarden@cibusnordic.com 

Cibus on kiinteistöyhtiö, joka on listattu Nasdaq Stockholm Mid Cap -listalle Tukholmassa. Yhtiön liikeideana on hankkia, kehittää ja hallinnoida Pohjoismaissa korkealaatuisia kiinteistöjä, jotka on vuokrattu päivittäistavarakaupan ketjuille. Yhtiöllä on tällä hetkellä noin 450 kiinteistöä Pohjoismaissa. Päävuokralaiset ovat Kesko, Tokmanni, Coop, Lidl ja S-ryhmä.