News

Here you can follow our press releases.

November 30, 2020
Cibus Nordic Real Estate AB (publ) köper ytterligare två fastigheter i Finland

Cibus Nordic Real Estate AB (publ) ("Cibus" eller "Bolaget") har idag tecknat avtal gällande förvärv av två fastigheter i Helsingfors och Lahti för EUR 1,5m. Fastigheterna tillträdes omedelbart.

De förvärvade fastigheterna har en total area om ca 1.200 kvm och är fullt uthyrda till S-Gruppen och Kesko, genomsnittlig kvarvarande hyrestid är över sju år.

"Som vi kommunicerade förra veckan har vi en stark pipe line gällande förvärv och av dessa transaktioner är de två fastigheterna de första som avslutas. Marknaden är fortsatt stark och vi ser fram emot att utöka vår portfölj med ytterligare förvärv, säger Sverker Källgården CEO Cibus"

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Sverker Källgården, VD, Cibus Nordic Real Estate AB (publ), tel: +46 761 444 888
Pia-Lena Olofsson, CFO, Cibus Nordic Real Estate AB (publ) tel: +46 70 858 04 53

Cibus är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market i Stockholm. Företagets affärsidé är att förvärva, utveckla och hantera fastigheter av hög kvalitet i Norden med dagligvaruhandelskedjor som ankarhyresgäster. Företaget äger för närvarande drygt 280 fastigheter i Norden. De viktigaste hyresgästerna är Kesko, Tokmanni, Coop och S-gruppen. FNCA Sweden AB, +46 (0) 8-528 00 399 info@fnca.se, är utsedda till Certified Adviser.

Filer för nedladdning