News

Here you can follow our press releases.

April 29, 2021
Cibus Nordic Real Estate AB (publ) köper Tokmannifastighet i Finland för EUR 5,3m.

Cibus Nordic Real Estate AB (publ) ("Cibus" eller "Bolaget") har idag köpt en fastighet i Rauma, Finland för EUR 5,3m. Fastigheten tillträds omedelbart.

Fastigheten har en uthyrningsbar area om ca 4.600 kvm och byggdes 2007. Fastigheten är fullt uthyrd med Tokmanni som ankarhyresgäst. Den genomsnittligt återstående hyrestiden är nästan 6 år. Fastigheten är belägen i Rauma på Finlands västkust.

"En av våra styrkor är vår organisation och förmågan att regelbundet hitta sådana här investeringar. Vi har byggt en stark pipe line med möjliga förvärv under årets första kvartal och vi ser fram emot att presentera fler förvärv framöver.", säger Sverker Källgården, VD för Cibus.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Sverker Källgården, VD, Cibus Nordic Real Estate AB (publ), tel: +46 761 444 888
Pia-Lena Olofsson, CFO, Cibus Nordic Real Estate AB (publ), tel: +46 708 580 453

Cibus är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market i Stockholm. Företagets affärsidé är att förvärva, utveckla och hantera fastigheter av hög kvalitet i Norden med dagligvaruhandelskedjor som ankarhyresgäster. Företaget äger för närvarande ca 300 fastigheter i Norden. De viktigaste hyresgästerna är Kesko, Tokmanni, Coop och S-gruppen. FNCA Sweden AB, +46 (0) 8-528 00 399 info@fnca.se, är utsedda till Certified Adviser.

Filer för nedladdning