News

Here you can follow our press releases.

May 06, 2020
Peter Lövgren ny CIO Sweden i Cibus Nordic Real Estate AB (publ)

Organisationsbygget i Cibus Nordic Real Estate fortsätter med att bolaget anställt Peter Lövgren som CIO Sweden med ansvar för den svenska marknaden. Peter kommer rapportera till CEO Sverker Källgården och börjar sin anställning hos Cibus den 10/8.

Peter Lövgren har lång erfarenhet från fastighetsbranschen, han var anställd hos Hufvudstaden som bland annat Transaktionschef och Förvaltningschef. Nu kommer han från en tjänst hos Genova som Affärsutvecklingschef där han ansvarat för bolagets transaktioner.

"I Peter får vi in ytterligare en kompetent medarbetare som kan fokusera på Cibus expansion i Sverige. Peters kompetens inom både förvaltning och transaktioner passar perfekt för oss på vår resa framåt" säger Sverker Källgården, CEO Cibus Nordic Real Estate.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Sverker Källgården, CEO, Cibus Nordic Real Estate (+46 761 444 888)

Cibus är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market i Stockholm. Företagets affärsidé är att förvärva, utveckla och hantera fastigheter av hög kvalitet i Norden med dagligvaruhandelskedjor som ankarhyresgäster. Företaget äger för närvarande drygt 250 fastigheter i Norden. De viktigaste hyresgästerna är Kesko, Tokmanni, Coop och S-gruppen. FNCA Sweden AB, +46 (0) 8-528 00 399 info@fnca.se, är utsedda till Certified Adviser.

Filer för nedladdning