News

Here you can follow our press releases.

June 11, 2020
Cibus Nordic Real Estate AB (publ) emitterar en ny framgångsrik obligation och är nu fullt refinansierade

Cibus följer upp förra veckans framgångsrika gröna SEK-obligation genom att idag emittera en ny obligation om EUR 135m. I samband med emissionen återköptes den utestående obligationen om EUR 135m och är i och med det refinansierad.

Bolagets VD, Sverker Källgården, kommenterar:

"Den här emissionen följer upp den framgångsrika emissionen vi genomförde förra veckan. Att vi klarar av att emittera två större, och kraftigt övertecknade obligationer under en tvåveckorsperiod är ett styrkebesked för vår defensiva men växande affärsmodell. Vi har nu slutfört refinansieringen av såväl samtliga våra seniora banklån som vår utestående obligation. Med en stark kassa är vi nu väl positionerade att ta vara på de investeringsmöjligheter vi har siktet inställt på"

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Sverker Källgården, CEO, Cibus Nordic Real Estate (+46 761 444 888)
Pia-Lena Olofsson, CFO, Cibus Nordic Real Estate (+46 70 858 04 53)

Cibus är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market i Stockholm. Företagets affärsidé är att förvärva, utveckla och hantera fastigheter av hög kvalitet i Norden med dagligvaruhuskedjor som ankarhyresgäster. Företaget äger för närvarande drygt 270 fastigheter i Norden. De viktigaste hyresgästerna är Kesko, Tokmanni, Coop och S-gruppen. FNCA Sweden AB, +46 (0) 8-528 00 399 info@fnca.se, är utsedda till Certified Adviser.

Filer för nedladdning